You are currently viewing Guide: det skal du huske, når du tager hunden med i sommerhus

Guide: det skal du huske, når du tager hunden med i sommerhus

For mange er hunden en stor del af familien. Derfor vælger mange også at tage den med i sommerhus, så den er en del af den traditionelle familiehygge og afslapning. Mange glemmer dog essentielle ting, som hunden har brug for, for at kunne trives i uvante omgivelser. Vil du vide mere om, hvad du skal medbringe på din sommerhustur med hund? Så læs med herunder, hvor du får en guide med oversigt over, hvad du skal huske, når du tager hunden med i sommerhus.

Hundemad & godbidder

Noget af det vigtigste du skal huske, når du tager hunden med i sommerhus, er hundemad og godbidder. Du kan i princippet godt købe det i din lokale dyrehandler, men du kan ende i en træls situation, hvor forhandleren eksempelvis ikke har den rette hundefoder til din hunderace. Det er vigtigt, at hunden får det hundemad, den er vant til. Gør den ikke dette, kan den få dårlig mave. Det er derudover også vigtigt, at du er opmærksom på hvad race, din hund er. Har du for eksempel en Cavalier king Charles spaniel, ved du garanteret allerede, at den skal have specifikt hundemad og foder. Bliv klogere på cavalier king charles spaniel her.

Hundelegetøj

Hvis du ønsker at have en succesfuld sommerhustur med din hund, er det vigtigt, at du medbringer hundelegetøj. Dette gælder især, hvis du har en stor hund, der skal aktiveres mange gange dagligt. Er det første gang, at du besøger sommerhuset sammen med hunden, kan legetøjet desuden være med til at minde hunden om hjem. Der sidder nemlig en masse duftpartikler i legetøjet, som hunden hurtigt kan dufte! Dette vil gøre din hund roligere samt mere tryg i de uvante omgivelser.

Snor & sele

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du altid huske at medbringe snor eller sele – gerne begge dele! Du elsker garanteret at gå ture i dit sommerhusområde, og det samme gør din hund! Derfor er det vigtigt, at du medbringer det rette udstyr til at kunne gå nogle lange og hyggelige ture med din hund. På denne måde giver du hunden lov til at udforske de mange nye omgivelser og dufte. Det er win-win for både hundeejer og hund!

Skriv et svar