You are currently viewing Få styr på dit hjems belysning

Få styr på dit hjems belysning

Belysningen i dit hjem er ikke helt uvigtig i forhold til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. For lidt lys kan få dit hjem til at virke mørkt og dunkelt. Det kan give dine gæster en følelse af vinter og kulde, hvilket er et udtryk, som de færreste danskere går efter i deres hjem. Omvendt kan for meget lys få dit hjem til at virke kynisk og sterilt.

Derudover har selve nuancerne i lyset også meget at sige, når det kommer til atmosfæren i hjemmet. Og sidst men ikke mindst indgår lamperne i dit hjem også som en del af det samlede indtryk. Flotte lamper vil løfte indtrykket af dit hjem betydeligt. I de følgende to afsnit af denne artikel kan du få et par tips og tricks til belysning samt valg af lamper til dit hjem.

Hvilke lamper skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige lamper at vælge imellem. Der er væglamper, loftslamper, gulvlamper og udendørslamper i mange forskellige udgaver. Når det kommer til farve på lampen, går du aldrig helt galt i byen med en neutral, sort. Så hvis du vil have et flot men neutralt udtryk kan en sort væglampe gøre jobbet. Du kan købe en væglampe i sort på nettet.

Den rigtige belysning

Den rigtige belysning er i høj grad en balance, du skal finde frem til. Det kommer nemlig i høj grad an på dit hjem samt hvordan dine omgivelser rundt omkring hjemmet er. Hvis du eksempelvis bor i en storby, hvor der er meget lys omkring dig, skal der mindre lys til i dit hjem. Omvendt, hvis du bor på landet hvor der er mørkt omkring dig, skal der en del mere til. Det kan derfor være en god idé, at du prøver dig langsomt frem i forhold til belysningen, indtil du opnår en passende farvenuance.

Skriv et svar