You are currently viewing 3 aktiviteter til vinterferien

3 aktiviteter til vinterferien

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt, og det vil sige, at det også er ved at være tid til at påbegynde planlægningen. Hvis du gerne vil have en ekstra fed vinterferie, kan du med fordel overveje, om følgende forslag til aktiviteter skal sættes på programmet.

Escape Room

Hvis du aldrig har prøvet at være i et escape room, så er det altså bare med at komme i gang. Escape rooms er det helt nye sort, og det er en sjov, spændende og nervepirrende aktivitet for hele familien. Kort fortalt handler escape rooms om gådeløsning. Du bliver lukket inde i et rum, hvor der er en eller anden form for historie indbygget, og du skal altså finde nogle svar ud fra ting, tegn og tal i rummet. Så hiv endelig familiens selvudnævnte detektiv med til en omgang gådeløsning i vinterferien. Find mere information om escape rooms på https://escaperoom.dk.

Oplev naturen

Det forslag rækker temmelig bredt, og det kræver, at du selv er lidt kreativ. Men varmen er altså ved at vende tilbage i det danske landskab, og derfor kan vinterferien helt sikkert sagtens bruges på udendørs aktiviteter. Du og familien kan eksempelvis lave en konkurrence gennem en mobilapp, der kan handle om bevægelse. I kan aftale, at der er en præmie til den, der går, cykler eller løber flest kilometer. Det kan selvfølgelig også være, at alle tre ting er tilladte. Det er faktisk helt op til jer, hvordan I vil gøre det, men det er en sjov måde at bevæge sig på, når man alligevel har ferie. Alt behøver jo heller ikke gøres til en konkurrence, så I kan også bare aftale nogle fælles gå-, løbe- eller cykelture.

Læs en bog

Hvis du ikke allerede er en læsehest, kan du da bruge vinterferien på at blive det. Find dig en god bog, og sæt dig for mål, at den skal nå at være blevet læst, når vinterferien nærmer sig sin slutning. Måske du har en bog stående på boghylden, som du altid gerne har ville læse, men alligevel aldrig lige har fået gjort det. Vinterferien er en perfekt tid til hygge i sofaen med en kop kaffe og en god bog. Du kan eventuelt spørge din familie eller dine venner, om de vil være med til at læse bogen. Så kan I sammen snakke om den over eksempelvis en lang gåtur. Det er nemlig altid lidt sjovere at læse, hvis man har nogen at snakke med om bogen. 

Skriv et svar