You are currently viewing Tæm solen i sommerhuset med lamelgardiner

Tæm solen i sommerhuset med lamelgardiner

Når ferien endnu engang kalder og familiens sommerhus byder jer velkomne med åbne arme, så findes der sjældent en bedre følelse. Men, er der ikke styr på solafskærmningen, kan sommerhusturen hurtigt blive en hovedpine. Er det derfor tid til nye gardiner i sommerhuset, så læs med her.

Få gardinmontøren ud på adressen

Er det første gang, der skal hænges lamelgardiner op eller er det tid til at få skiftet de gamle, så er der hjælp at hente. I kan nemlig få hjælp til opsætning af lamelgardiner hos Gardindekoratoren, der med sine mere end 30 års erfaring ved alt, hvad der er at vide om både opmåling, indretning og opsætning af gardiner – især lamelgardiner. Med deres egen gardinbus, får du både råd og vejledning direkte i sommerhuset. For, hvad end I overvejer plisse-, rulle-, lamel- eller mørklægningsgardiner, så er der viden at hente. Udover opmåling og muligheden for at få lamelgardiner i individuelle mål, så kommer gardinbussen også med et bredt katalog af gardiner i flere farver og mønstre. Og når gardinet er valgt, opsat og beundret så sørger Gardindekoratoren også for tips og tricks til vedligeholdelse af de nye og flotte lamelgardiner.

Find inspiration online

Med al den hjælp, på egen adresse i sommerhuset, er det jo bare at komme i gang med jeres gardinprojekt! Men, mulighederne er også mange og der er måske flere rum, der skal dekoreres med gardiner. Heldigvis kan I på Hjemmebloggen få et væld af inspiration og tricks til, hvordan I bedst indretter jeres rum. Er sommerhuset et hus eller lejlighed, er rummene store eller små, er der skråvægge eller kip? Uanset, så er der masser af inspiration at hente på Hjemmebloggen. Har I dog brug for en personlig rådgivning, så tilbyder Hjemmebloggen også indretningsarkitekter, der kommer ud på adressen og hjælper jer med den rette indretning til jeres sommerhus.

Skriv et svar