You are currently viewing Sommerhuset er dit andet hjem

Sommerhuset er dit andet hjem

Der er ikke noget, der er så fantastisk som at eje et sommerhus. Det er et fristed, der skaber frirum, og det er altså der, hvor du kan lade op, puste ud og få noget fornyet energi. Og særligt i en travl hverdag, som mange af os oplever, kan det være guld værd.

For at du kan føle dig afslappet i dit sommerhus er det dog vigtigt, at det indeholder alt det, du behøver, så du ikke er tvunget til at gå på kompromis, bekymre dig eller måske endda blive en smule irriteret over en mangel.

Dit sommerhus er derfor dit andet hjem, og det skal fungere lige så praktisk – bare mindre, mere hyggeligt og måske også en smule mere primitivt. Men det kan noget!

Er det nok med 1 spejl?

Særligt er det vigtigt, at du minimum et sted i dit sommerhus får ophængt et godt spejl, så det sikres, at du kan få styr på lokkerne, inden du træder ud over dørtrinet. Og det er ikke altid nok med det spejl, der er over håndvasken på badeværelset.

Ofte er sommerhuse meget små, og det betyder, at der hurtigt kan blive trangt, hvis ikke du er alene. Og sommetider kan der også være kø til badeværelset. Der kan altså være lange udsigter til et lille glimt af sig selv, hvis der kun er et spejl på badeværelset.

Spejle er praktiske få på kvadratmeter

Og faktisk kan det også være praktisk med spejle andre steder. Derfor er der et stort udvalg af spejle online. Se alt her.

I de små rum og gange kan et spejl nemlig snyde øjet til at tro, at der er mere plads, og at et rum er større, end det reelt set er. Indretningsmæssigt er spejle derfor altid en fordel, når der kun er få kvadratmeter at gøre godt med.

Skriv et svar