You are currently viewing Sommerferie uden for højsæsonen

Sommerferie uden for højsæsonen

Er du vild med at dase helt ud på en loungestol ved poolen, eller måske kan du ikke få nok af at slikke stol på de varme strande langt sydpå? Så kan det være du skal overveje at holde sommerferie uden for højsæson, og i stedet tage af sted i august eller september, når de fleste begynder at vende tilbage til normalen. Heromkring begynder det også ofte at blive koldere herhjemme, og så kan man med fordel søge mod de varmere områder sydpå, for at bevare lidt af den sommerglød man har arbejdet så hårdt for.

Dejlige varme lande

Når man tænker på hvilke rejser der går sydpå, er der som regel nogle få der kommer frem igen og igen i folks tanker.  Det er dog værd at vide noget om, hvorhenne man i august og september stadig har chance for at opleve de lækre, varme feriedage man forbinder med ferie i højsæsonen også. Det kan du blandt andet læse meget mere om på https://www.rejsesiden.dk/charter-august-september/. Generelt er der tale om de mange Middelhavslande, hvor vejret stadig er varmt et godt stykke inde i august og september, og tit kan man være heldig at finde forholdsvis billig enten rejse til eller ophold i ferielandet.

Afbudsrejser

En anden ting, som er værd at overveje, når man har besluttet sig for at skulle sydpå, og skal til at bestille billetter, er hvorvidt afbudsrejser er noget der kunne være aktuelt for ens rejse. Hvis ikke du endnu ved hvad en afbudsrejse er, får du lige her en kort forklaring. En afbudsrejse er de rejser som diverse rejsebureauer ikke har fået solgt, og derfor kan man være heldig at finde uhyre billige, men gode rejser, typisk til nogle af de Middelhavslande hvor det er oplagt at holde ferie i.  Så hvis ferietrangen melder sig, kan man med fordel prøve at søge i afbudsrejser!

Skriv et svar